MAGNETSMYKKER

Lag et kort utvider sitt sortiment,  ikke for hobbybruk, men for å gi kundene info om å få bedre helse.

MAGNETSMYKKER GIR BONUS - BEDRE HELSE - BEDRE LIVSKVALITET.

Jeg har selv i mange år drevet Lag et kort, mest for å gi psykisk terapi som alle hobbier gir.
Men jeg vet av erfaring, mange av våre kunder sliter også med dårlig helse og derfor kan jeg dele min egen erfaring med magnetsmykker og magnet terapi.
Send meg en mail om du vil ha personlig info. Send mail til energetixinorge@gmail.com

Bruk av magnet til å bedre helse finner du i den egyptiske, greske og kinesiske historien langt tilbake, men også i nyere tid. Pauling fikk Nobelspris i kjemi i 2003(2004) for sin oppdagelse hvordan jernet i blodet påvirkes av magnetisme.

Veldig kort fortalt så fungerer magnetsmykker på følgende måte.

 

* Jernet i de røde blodlegemene påvirkes når de passerer et magnetisk felt.(som magnetene skaper)

* Blodcellene "som er leddet i kjeder i årene" sprer seg pga. magnetismen som gjør at hver enkelt blodcelle får en større overflate. Dette betyr at blodcellen kan oppta mer oksygen(dette pga større overflate) og dette medfører mer energi og overskudd til kroppen.

* Samtidig så vil blodcellene ,nå som de har en større overflate, lettere kunne transportere ut avfallstoffer av kroppen, (betennelse etc)

* Vi vet også at kobber har den evne til å bearbeide gikt, reumatisme etc og hjelper lever med å bearbeide avfallstoffer som medisinrester og alkoholrester.

Det er ingen kjente bivirkninger ved bruk av magnetsmykker, men for sikkerhets skyld fraråder vi personer med Pacemaker og gravide å bruke det.
(Er kroppen vant med magnetsmykker fra før man blir gravid er det ingen fare.)

Den første uke spesielt når man begynner med magnetsmykker kan mange merke en reaksjon i kroppen, det er derfor viktig å drikke mer vann enn man pleier, helst 1-2 liter.
Dette fordi kroppen nå jobber aktivt med å skille ut avfallstoffene og ved hjelp av mere vann bidrar du til at dine nyrer lettere kan skille dette ut igjennom urinen.
Enkelt kan oppleve at urinen kan få en sterkere lukt den første uken, dette er ikke farlig, men et resultat av at avfallstoffene i kroppen kommer ut.

Noen kan merke effekten av magnetsmykkene nesten med engang, mange etter en uke, men de fleste har merket endring etter ca 1 mnd. Vi er så trygge på produktene våre at ENERGETIX gir deg 30 dagers fornøydhetsgaranti.

FORNØYDHETSGARANTI er at dersom du av en eller annen grunn ikke er fornøyd, kan du sende smykket sammen med kvitteringen tilbake og  så vil du få pengene tilbake -15% av det du betalte.

Det er veldig få reklamasjoner og det er vi stolte av. Energetix selges i dag over hele verden.

Når du følger linken her kommer du direkte til min nettbutikk hos Energetix.

OBS OBS.  
Når du er inne i webshop'en må du nederst på høyre side velge NORGE som "samling" ellers kommer prisene i engelske pund (GBP)  
Språket som kommer pr.d.d. på engelsk og prisene vil vises i norske kroner UTEN moms og frakt desom du har valgt "Norge" under samling nederst til høyre på siden.

De jobber med saken på å få dette til med norsk moms, men pga at Norge er utenfor EU kommer prisene opp eks. mva. 

Varelevering tar kun noen få dager, du velger selv leveringsmåte direkte i nettbutikken.

Velkommen innom, her er mye å hente for deg og dine, Flotte smykker, utstyr for han og henne, barn og ungdom og også for dyr.

 

Mer info vil bli lagt ut etterhvert, blant annet vil jeg legge en oversikt over hvilke sykdommer vi har gode erfaringer med, men vil presisere at dette ikke skal erstatte legens anbefalinger.

 

Hilsen Ernie
Forhandler for Energetix Bingen AS 


www.magnetsmykker-energetix.com